MENU

«Persones Refugiades: Realitat i Justícia» amb Paloma Favieres i Joan Romero

Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

«Persones Refugiades: Realitat i Justícia» amb Paloma Favieres i Joan Romero

miércoles, 28-febrero-2018. Hora: 18:00 - 20:00

El proper dia 28 de febrer, a les 19 hores, es realitzarà una xerrada/debat titulada ‘Persones Refugiades: Realitat i Justícia’. La trobada comptarà amb la participació de Joan Romero, catedràtic de Geografia Humana de la Universitat de València, i de Paloma Favieres, coordinadora dels serveis jurídics de CEAR. La xerrada pretén oferir una perspectiva diferent sobre la realitat que viuen les persones refugiades davant la seua situació jurídica i migratòria, una problemàtica que atén a múltiples causes i conseqüències.

Aquesta activitat de CEAR PV, organitzada en el marc de col·laboració de la World Press Photo 2017 i la col·laboració del Centre de Cultura Contemporània Octubre.

Us esperem!


 

El proximo día 28 de febrero, a las 19 horas , se realizará una charla-debate titulada “Persones Refugiades: Realitat i Justícia”. El encuentro contará con la participación de Paloma Favieres, coordinadora de los servicios jurídicos de CEAR y Joan Romero, catedrático de Geografía Humana de la Universitat de València. La charla pretende ofrecer una perspectiva diferente sobre la realidad que viven las personas refugiadas ante su situación jurídica y migratoria, una problemática que atiende a múltiples causas y consecuencias.

Esta es un actividad de CEAR PV organizada en el marco de colaboración de la World Press Photo 2017 y la colaboración del Centre de Cultura Contemporànea Octubre.

Os esperamos!

Detalles

Fecha:
miércoles, 28-febrero-2018
Hora:
18:00 - 20:00